Situaţie şocantă. O femeie, în vârstă de 36 de ani, are relaţii intime cu propriul fiu: „E iubirea vieţii mele”

Situaţie şocantă. O femeie, în vârstă de 36 de ani, are relaţii intime cu propriul fiu: „E iubirea vieţii mele”

Monica Mareş, o femeie de 36 de ani și fiul său, Caleb Peterson, un puști de numai 19 ani riscă să primească 1 an și jumătate de închisoare, dacă vor fi găsiți vinovați de incest. Cei doi au o relație amoroasă și, în prezent, s-a deschis un dosar penal pe numele lor.

O femeie, în vârstă de 36 de ani, are relaţii intime cu propriul fiu
Atunci când crezi că nimic nu te mai poate surprinde, apare o astfel de informație care te face să te întrebi ce anume este în neregulă cu unii oameni care iau astfel de decizii. Monica Mareş are 36 de ani și se află într-o relație cu propriul său fiu, Caleb Peterson, un adolescent de 19 ani.

Fără niciun fel de reținere, potrivit informațiilor oferite de thestreetjournal.org, Monica a simțit într-o zi că este îndrăgostită de fiul său, așa că nu a ezitat să-și exprime sentimentele față de acesta. „Îmi pare rău, chiar nu știu cum vei reacționa la un astfel de lucru…Sunt mama ta, tu ești fiul meu, dar m-am îndrăgostit de tine” i-a spus femeia, fiului său de numai 19 ani.

Șocant este faptul că și fiul Monicăi Mareş avea aceleași sentimente, pe care i le-a împărtășit mamei sale la fel de deschis. Mai mult, cei doi consideră că ceea ce se întâmplă între ei nu este deloc greșit și nu se simt ciudat. Din contră, sunt dispuși să facă orice pentru a lupta pentru iubirea lor.

„El este dragostea vieții mele și nu vreau să-l pierd. Copiii mei îl iubesc, întreaga familie îl iubește. Nimic nu poate interveni între noi, nici măcar închisoarea” a mai spus femeia, potrivit sursei citate.

Monica Mareş l-a născut pe fiul său la numai 16 ani
Monica Mareş avea numai 16 ani atunci când l-a adus pe fiul său pe lume. Fiul femeii a fost dat spre adopție la momentul respectiv, iar cei doi s-au revăzut pentru prima dată în 18 ani cu ocazia Crăciunului trecut. De atunci, între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste și s-a ajuns chiar și la contacte sexuale. Acum, cei doi riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 1 an și jumătate.

Femeie în vârstă de 64 de ani prinsă de soţia fiului ei în timp ce făcea sex cu acesta
O mamă și fiul ei se confruntă cu posibilitatea de a petrece 20 de ani în închisoare după ce au fost prinși de relații sexuale de soția bărbatului, potrivit documentelor poliției și ale instanței. Poliția a fost chemată la o reședință pe strada Clarendon, din SUA, pe 20 mai, în urma unui raport despre o tulburare a liniştii publice, a raportat ofițerul care a răspuns.

Când a sosit, a fost întâmpinat de un văr al soției lui Tony L. Lavoie, 43 de ani, din strada Clarendon. Vărul i-a spus ofițerului că soția lui Lavoie a sunat-o în legătură cu faptul că soțul ei, a fost prins având relații sexuale cu mama sa, Cheryl Lavoie, în vârstă de 64 de ani, cu aceeași adresă.

Ofițerul a vorbit separat cu mama și cu fiul și amândoi au recunoscut că au avut relații sexuale consensuale, ambii spunând că a fost prima dată când s-a întâmplat, a raportat ofițerul.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *