Andreea Mantea, prima imagine cu iubitul! Se sărută pasional pe plajă FOTO

Andreea Mantea, prima imagine cu iubitul! Se sărută pasional pe plajă FOTO

Andreea Mantea a fost extrem de discretă în privința relației pe care o are.

In articol:
Ce spunea Andreea Mantea despre iubitul ei
Vedeta Kanal D a postat acum, pe contul ei de Instagram, o fotografie cu iubitul ei, însă fără a i se vedea acestuia chipul

Fotografia e realizată noaptea, pe plajă, iar chipurile celor doi nu se văd. Se distinge, însă, silueta Andreei Mantea.
Andreea Mantea are un iubit de 5 ani, însă a fost extrem de discretă în privința acestuia, probabil și fiindcă are experiența relației cu Cristi Mitrea, care s-a desfășurat sub lumina reflectoarelor.

Andreea Mantea mărturisea că îi convine ca iubitul ei să nu facă parte din showbiz, nefiind exclus ca nici el să nu își dorească statutul de persoană publică.

Ce spunea Andreea Mantea despre iubitul ei

Întrebată de ce își ascunde iubiitul, Andreea Mantea spunea: “Nu-l ascund! Pur si simplu am ales sa nu mai vorbesc despre viata mea personala. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred ca am imbatranit. Odata cu varsta vine si maturitatea. N-am stat sa ma axez ca am sau n-am, ca merge sau nu merge. La cate probleme am avut pana acum… unde ajungeam?

Decat sa-mi vad numele scris cu tot felul de povesti d-astea. Odata cu varsta te axezi pe ce e mai important. Cred ca pur si simplu mi-a fost teama. Am alte lucruri pe care sa ma concentrez, si anume sa-l cresc pe David. Imi e bine asa, cred ca asta este raspunsul. De ce sa schimb ceva care merge?”, a mărturisit Andreea Mantea într-un clip realizat pentru contul ei de YouTube.

„Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată”, declarau surse din apropierea vedetei Kanal D pentru Ciao.ro.

Andreea Mantea este protagonista reality-show-ului „Trăiri alături de Andreea Mantea”, alături de băiețelul ei și al lui Cristi Mitrea, David.

„Trăiri alături de Andreea Mantea” poate fi urmărit în această seară la Kanal D, de la ora 23:15 și în fiecare luni, la aceeași oră. Dacă nu puteți urmări emisiunea la TV, există varianta de a o urmări Live Video Online, pe kanald.ro/live.html.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *