Autoritățile, decizie cu privire la școala online. Cât timp elevii vor mai învăța de acasă

Autoritățile, decizie cu privire la școala online. Cât timp elevii vor mai învăța de acasă

Inspectorul şcolar general al Capitalei, declarații despre școala online. Ionel Puşcaş a explicat în cadrul unei conferințe de presă faptul că luni se va vota prelungirea funcţionării instituțiilor în online.

Vineri, ISMB a informat că, din cauza situaţiei epidemiologice actuale, a propus Prefecturii Bucureşti convocarea Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, în condiţiile în care rata de incidenţă a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 nu scăzuse sub 3 la mia de locuitori.

Cu privire la întrebările despre modul în care o să ne desfăşuram activitatea luni şi în zilele următoare …..cred că este clar pentru toată lumea că, la indicele acesta epidemiologic şi la numărul actual al infecţiilor cu Covid, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă o să voteze luni prelungirea funcţionării şcolilor în online”, a anunţat Ionel Puşcaş.

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti se va reuni luni pentru a decide scenariul de funcţionare a şcolilor pentru următoarele două săptămâni.

Vineri, ISMB a informat că, având în vedere situaţia epidemiologică actuală, a propus Prefecturii Bucureşti convocarea Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, în condiţiile în care rata de incidenţă a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 nu scăzuse sub 3 la mia de locuitori.

Ludovic Orban, despre carantinarea românilor!
Premierul Ludovic Orban a declarat că nu discută despre posibilitatea de a izola populația la domiciliu, precum în timpul stării de urgență, în acest moment obiectivul Executivului fiind să nu afecteze economia.

“Nu avem în discuții o astfel de eventualitate în momentul de față. Noi am adoptat un set de măsuri care țin cont de modul de transmitere a virusului și așteptăm să vedem eficiența acestor măsuri. Din punctul nostru de vedere, cu cât mai mulți români respectă regulile de protecție sanitară, cu atât viața poate fi mai normală.

Obiectivul nostru este să nu afectăm economia în niciun fel, să asigurăm funcționarea economiei, să luăm cât mai puține măsuri de restricționare și ne dorim ca oamenii să aibă o viață cât mai aproape de normal”, a afirmat Orban.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *