Caz șocant – Fetiță moartă în chinuri groaznice, în timpul în care mama sa dansa în bar

Caz șocant – Fetiță moartă în chinuri groaznice, în timpul în care mama sa dansa în bar

O copilă de doar 13 ani a murit în chinuri groaznice acasă. În acest timp mama ei se afla la un bar din oraș. Mama fetei riscă acum o pedeapsă dură.

Destin tragic pentru o copilă din Scoția. Minora de 13 ani a murit în chinuri teribile chiar pe canapeaua din casă. Mama fetei se afla la bar alături de soțul ei. Robyn Goldie a făcut peritonită și a murit, după ce a suferit un ulcer duodenal perforat.

Cazul fetiței a șocat întreaga planetă. Ea și-a dat ultima suflare pe canapea în timp ce era singură. Mama minorei a ales să meargă la o cârciumă pentru a se distra, chiar dacă știa problemele copilului său.

A cerut să fie salvată, dar mama i-a refuzat dreptul la viață
Mama lui Robyn Goldie a refuzat să o ducă la spital, chiar dacă copila se simțea rău. În urmă cu doar o săptămână, fata i-a zis mamei sale că se simte foarte rău și că are dureri de nesuportat. Femeia a refuzat să sune la urgențe, dar și să-i dea calmante fiicei sale. Sharon a pus-o pe copilă să consume băuturi alcoolice și să fumeze canabis.

Acum, mama minorei a ajuns în fața judecătorilor de la Tribunalul Edinburgh și a pledat nevinovată în cazul de omucidere din culpă. Procurorii au transmis că femeia are grave dificultăți atât din punct de vedere psihic, cât și fizic și i-au acceptat pledoaria. Sharon Goldie a recunoscut că nu s-a ocupat de îngrijirea fiicei sale și a lăsat-o să moară în chinuri.

Mama din Scoția a primit 3 ani și jumătate de închisoare. Judecătorii au afirmat că cea mai mare pedeapsă va fi faptul că va trăi restul vieții cu vinovăția pentru moartea propriului copil.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *