Cum a reușit Oana Zăvoranu să treacă peste decesul mamei sale! Diva, confesiune de suflet în fața fanilor!

Cum a reușit Oana Zăvoranu să treacă peste decesul mamei sale! Diva, confesiune de suflet în fața fanilor!

Oana Zăvoranu a trăit o adevărată dramă atunci când a aflat că mama ei, Mărioara, s-a stins din viață. Chiar dacă la acel moment sufletul i-a fost rupt în două de durere, frumoasa divă a reușit să-și găsească puterea de a-și menține capul sus. Iată cum a fost posibil!

Cum a reușit Oana Zăvoranu să treacă peste decesul mamei sale!
Diva, confesiune de suflet în fața fanilor!
Oana Zăvoranu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Nu doar pentru frumusețea ei ieșită din comun, ci și pentru puterea și ambiția de care a dat dovadă în orice situație, indiferent de obstacolele întâmpinate în decursul timpului.

Durerea Oanei Zăvoranu a fost vindecată de timp

Unul dintre cele mai grele momente din viața ei a fost acela când celebra ei mamă, Mărioara, s-a stins din viață. Deși atunci a fost devastată de durere, Oana Zăvoranu a demonstrat încă o dată că nu se lasă doborâtă și a învățat să privească înainte, spre viitor.

De curând, Oana Zăvoranu a și explicat cum a fost posibil acest lucru. Întrebată de un admirator de pe rețelele de socializare cum a reușit să treacă peste moartea celei care i-a dat naștere, faimoasa actriță i-a dat o replică simplă, dar cu un impact uriaș.

Timpul vindecă totul”, i-a răspuns Oana Zăvoranu admiratorului, pe Instagram.

De ce nu vrea să adopte copii

În cadrul aceleiași sesiuni organizate pe contul ei de Instagram, Oana Zăvoranu a fost întrebată dacă ea și partenerul ei de viață, Alex Ashraf, nu s-au gândit vreodată să adopte un copil. Fire deschisă, așa cum o știm cu toții, îndrăgita artistă nu s-a sfiit să răspundă la controversata întrebare, justificându-și totodată replica.

„Nu. Dacă poți face un copil, de ce să adopți?”, a fost răspunsul Oanei Zăvoranu.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *