Gestul malefic al unei bone: A opărit intenţionat o fetiță de 1 an şi jumătate, doar ca să fie concediată

Gestul malefic al unei bone: A opărit intenţionat o fetiță de 1 an şi jumătate, doar ca să fie concediată

Gestul malefic al unei bone va lăsa urme adânci asupra unui bebeluş de doar 16 luni. Femeia a opărit intenţionat copilul pentru a putea fi concediată.

Femeia a comis infracţiunea pentru că a vrut să îşi piardă slujba. Astfel ar fi putut să fie trimisă înapoi spre casă, în Myanmar Singapore.
Planul ei diabolic a dat însă greş, căci autorităţile au decis ca femeia să fie pedepsită cu 14 luni de închisoare.

Incidentul teribil a fost surprins de camere de supraveghere instalate în locuinţa familiei. Femeie a fost văzută ţinând copilul deasupra unui blat de bucătărie, apoi i-a băgat mâna copilei într-o oală cu apă fierbinte, pusă pe foc.

Femeia a mărturisit că a făcut totul la sfatul prietenilor ei

Micuţa s-a ales cu răni extrem de grave şi a fost dusă de urgenţă la spital pentru a primi îngrijiri.
Confruntată de părinţii copilului, femeia a mărturisit că a făcut totul la sfatul prietenilor ei, sperând că aşa va fi concediată şi trimisă înapoi acasă în Myanmar.
Mama fetiţei, Amy Low Mei Lang, a criticat sentința de 14 luni spunând că este „lamentabil de scurtă”.
„Dacă asistentul ar fi fost abuzat, eu, angajatorul aş fi primit 14 ani de închisoare. Este o hotărâre greşită.”

„Nu mi-a făcut probleme și relația noastră a fost bună”

Potrivit The Sun, femeia a postat pe reţelele de socializare inclusiv fotografii în urma accidentului, care arată cât de grave au fost arsurile suferite de bebeluşul ei.
A povestit de altfel că fiica ei de opt ani se afla acasă la momentul incidentului, ea fiind cea care a dat alarma sunându-şi tatăl pentru a-i spune ce s-a întâmplat. Omul a venit imediat acasă pentru a duce de urgenţă copilul la spital.
Doamna Low a spus că nu a fost prima dată când bona a cerut să fie trimisă acasă. Cu două săptămâni înainte de incident, femeia se plânsese de dureri de stomac, dar când angajatoarea s-a oferit să o trimită la spitalul general Sengkang, ea a refuzat și a cerut să fie trimisă acasă.
„În afară de asta, ea nu mi-a făcut probleme și relația noastră a fost bună”, a spus ea, potrivit Observator. „După acest incident, nu cred că pot lăsa din nou un străin să intre în casa mea”.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *