Ghicește vedeta! Așa arăta în copilărie artista care face furori alături de maneliști! Vei rămâne surprins

Ghicește vedeta! Așa arăta în copilărie artista care face furori alături de maneliști! Vei rămâne surprins

Micuța din imagine se bucură în prezent de un succes colosal alături de nume mari din industria manelelor. Cu siguranță nu te-ai fi așteptat la ea! Îți dăm un singur indiciu: e în trending de săptămâni bune! Te-ai prins?

Ghicește vedeta!
Așa arăta în copilărie artista care face furori alături de maneliști!
Vei rămâne surprins!
Cin’ să fie, cin’ să fie, dacă nu una dintre cele mai tari voci ale momentului, Theo Rose? Da, da, exact despre ea este vorba, iar galeria foto stă drept mărturie! Artista s-a gândit să le facă o surpriză fanilor de pe rețelele de socializare și a distribuit o fotografie cu ea de pe vremea în care era doar o copilă.

Theo Rose: ”Viața ne dă indicii”

Noua ”senzație” din trending-ul românesc, așa cum a fost intitulată, le-a spus celor din mediul online că de mică a simțit că va fi în lumina reflectoarelor. Poza postată de Theo a venit însoțită și de un mesaj în care a povestit totul despre ipostaza în care a fost fotografiată. Cine ar fi crezut că de la rolul trandafirului din ”Micul Prinț”, frumoasa șatentă să ajungă acum să cânte alături de nume consacrate din industria manelelor?

Viață ne da indicii. Am găsit poza asta cu mine, interpretând rolul trandafirului din “Micul Prinț”. Am înțeles deja că nimic nu e întâmplător și că Dumnezeu ne trimite semne. Trebuie doar să ținem ochii deschiși și să le vedem. Pentru mine e mare lucru că voi îmi sunteți aproape și mă iubiți”, a scris artista.

Theo Rose se bucură de un succes colosal și nu are de gând să se oprească aici. După ce a lansat o piesă în colaborare cu Bogdan de la Ploiești, melodia pe care a scos-o alături de Florin Salam a aruncat în aer orice trending. ”Lacrimi și suspine”, căci așa se intitulează, a cucerit pe loc inimile românilor. Piesa ca piesa, dar vocea artistei este cea care provoacă o emoție aparte!

Artista se iubește de 3 ani cu nepotul lui Nea Mărin

Și dacă pe plan profesional lucrurile merg ca pe roate, ei bine, pe plan personal excelează! Theo Rose trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex, nepotul celebrului Nea Mărin. Cei doi sunt împreună de trei ani și se iubesc din ce în ce mai mult pe zi ce trece. Artista vorbește întotdeauna cu emoție despre iubitul său și susține că alături de el se simte împlinită.

Alex reprezintă un sprijin pentru ea și o susține în tot ceea ce face. Cât despre cum s-au cunoscut, e simplu! S-au văzut, s-au plăcut și s-au îndrăgostit! Theo a declarat în cadrul unui interviu că s-au cunoscut la un eveniment monden la care ea cânta. O singură privire a fost de ajuns ca să știe că și-a găsit sufletul pereche!

”Sunt fericită şi liniştită. Sunt cu Alex de 3 ani şi este pentru mine un sprijin extraordinar. Ne-am cunoscut la un eveniment la care cântam şi ne-am cam îndrăgostit. Am lăsat puțin timp să înțelegem ce se petrece cu noi, şi apoi ne-am mutat împreună. Dar, înainte de asta, l-am ținut puțin pe jar. Îmi place să îl tachinez.”, a declarat Theo Rose pentru viva.ro.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *