Gina Pistol a dezvăluit prin ce momente trece, de când este însărcinată! „Nu am cum să scap”

Gina Pistol a dezvăluit prin ce momente trece, de când este însărcinată! „Nu am cum să scap”

Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite, a dezvăluit fanilor de pe Instagram prin ce momente trece, la scurt timp după ce s-a aflat că este însărcinată!

Gina Pistol și partenerul ei de viață au anunțat la începutul lunii octombrie faptul că urmează să devină părinți, prin intermediul unui clip video postat pe internet. Vestea i-a bucurat nespus de mult pe fanii celor doi și aceștia au dorit să afle mai multe detalii.

Ce a dezvăluit Gina Pistol despre sarcină

Gina Pistol a dezvăluit că se află în trimestrul doi de sarcină și a decis să dea vestea mai târziu, pentru a fi sigură că a depășit cu bine prima etapă a sarcinii, cea în care există numeroase riscuri.

Acum, Gina Pistol arată într-o formă de zile mari și radiază de fericire, fiind extrem de nerăbdătoare să își cunoască fetița, care se va naște la începutului lui 2021. Totuși, sarcina nu este una tocmai ușoară, căci frumoasa prezentatore a emisiunii „Chefi la cuțite” a fost sfătuită de medici să stea cât mai relaxată, să nu facă efort sau sport.

Nu știu ce am astăzi, însă sunt foarte agitată. Foarte agitată! Am mai pățit, am mai avut starea asta în urmă cu ceva timp, când mergeam la sală. Am băut trei cafele din alea mici, trei shooturi. Băi, oameni buni, nu numai că am intrat în sală și-mi venea să trag din toate aparatele alea în același timp…

Nu ați înțeles, toate femeile din mine voiau să tragă de aparate în același timp! Aceeași stare o am acum, ideea este că nu am cum să scap de energia asta, că nu am voie să fac mișcare, nu am voie să fac nimic. Bine, e și fii-mea agitată, că o simt.

Cred că de la ea am starea asta”, a dezvăluit frumoasa Gina Pistol într-un InstaStory, pe pagina sa oficială de Instagram.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *