Laura Lavric și Daniela Condurache, povești de viață neștiute, la ”Acces Direct”. Marile artiste au dat de bucluc: ”Am ajuns în Germania la poliție”

Laura Lavric și Daniela Condurache, povești de viață neștiute, la ”Acces Direct”. Marile artiste au dat de bucluc: ”Am ajuns în Germania la poliție”

Laura Lavric și Daniela Condurache și-au amuzat copios fanii cu poveștile de viață neștiute până acum, dar spuse public în platoul emisiunii ”Acces Direct”. Marile artiste au dat de bucluc în stil mare.

Laura Lavric a ajuns la poliție în Germania.
Daniela Condurache a cusut și renovat.
Artistele au fost luate la rost de un taximetrist din București.
Laura Lavric și Daniela Condurache au o prietenie de ani de zile și tot de atunci au trăit împreună peripeții care mai de care mai caraghioase. Deși și-au ținut viața privată departe de ochii lumii, acum, invitate la Antena 1, cele două au vorbit deschis despre cele mai marcante evenimente din viața lor.

Însă, înainte de acest lucru, interpretele de muzică populară au ținut să precizieze și ce au făcut în această perioadă, de când viața artistică le-a fost pusă pe ”tușă”.

”Timp de două luni am făcut mâncare, a fost stresant. Am mai și apărut online cu filmările pe la emisiuni, dar nu-mi prea place, e mai bine așa, în carne și oase”, a spus Laura Lavric la ”Acces Direct”

De cealaltă parte, dacă una s-a experimentat în bucătărie, cealaltă, Daniela Condurache, și-a dat frâu liber imaginației.

”Pe pandemia asta eu am făcut de toate. Am răsturnat casa cu susul în jos și m-am apucat de cusut și mi-am făcut un costum de la început până la sfârșit”, a declarat și Daniela Condurache.

Însă, abia acum începe distracția. După ce au mărturiit că le este greu pe vremurile acestea, cele două mari artiste și-au adus aminte de vremurile prin care mergeau libere la concerte ori la plimbare, astfel că, iată ce nu știați despre Laura și Daniela.

”Să vă mai spun ceva, o întâmplare. Am mers în Germania și trebuia să mă aștepte cineva la aeroport, dar acolo m-a luat poliția că nu m-am înțeles cu ăia de la pașapoarte. Și uite așa am ajuns în Germania la poliție, plus că m-a mai strigat unul pe acolo că i-am luat valiza și uite cum mă duceam eu la cântare în costum de bărbat ”, a mai spus Laura Lavric la ”Acces Direct”.

Mai mult decât atât, după ce a povestit cum a ajuns pe mâna oamenilor legii din Germania, Laura a mai relatat o întâmplare amuzantă, de data această alături i-a fost și buna sa prietenă, Daniela Condurache. Se pare că cele două, deși mari artiste, au ajuns în vizorul unui taximetrist bucureștean, care le-a luat la rost în văzul lumii.

”Când vin pe la ea mergem la mall. Și mergem cu taxi. Și Daniela a întrebat un taximetrist odată și a venit repede la mine să-mi zică că nu mergem cu acela, că ne cere vreo 70 de lei. Și am zis eu să mergem cu următorul. Și am intrat în mașină și m-am gândit să-l întrebăm și pe acela cât ne ia că poate ne cere mai mult. Și când l-a întrebat, ne-am și coborât imediat, ofensate, și el după noi, parcă să ne ia la bătaie. Și șoferul striga: ”Babelor, în loc să fiți la biserică, mall vă trebuie vouă!” Noi nici nu am putut să ne enervăm, că ne-am pus pe râs, era amuzant, deși jignitor. Și trecea lumea pe lângă noi și râdea de mama focului”, a mai spus Laura Lavric.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *