O FETIȚĂ DE 6 ANI ȘI 4 ADULȚI, RĂNIȚI GRAV ÎN URMA UNUI ACCIDENT PRODUS ÎN IALOMIȚA. UNELE DINTRE VICTIME AU RĂMAS CAPTIVE ÎN URMA IMPACTULUI

O FETIȚĂ DE 6 ANI ȘI 4 ADULȚI, RĂNIȚI GRAV ÎN URMA UNUI ACCIDENT PRODUS ÎN IALOMIȚA. UNELE DINTRE VICTIME AU RĂMAS CAPTIVE ÎN URMA IMPACTULUI

O fetiță de 6 ani și patru adulți au tras o sperietură soră cu moartea, după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit violent pe un drum din județul Ialomița. În urma impactului, două dintre victime au rămas captive în autoturism și a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare.

O fetiță de 6 ani și 4 adulți, răniți grav în urma unui accident produs în Ialomița
Accidentul grav a avut loc azi-noapte pe DN2, în afara localității Urziceni, au anunțat oficialii din cadrul Poliției Județene Ialomița. O familie întreagă, dar și pasagerul din cealaltă mașină implicată în incidentul rutier au ajuns la spital.

“Pentru șoferul unuia dintre autoturisme, o femeie în vârstă de 41 de ani, a fost necesară efectuarea unor manevre de descarcerare în scopul eliberării trupului său, cu multiple traumatisme, dintre fiarele avariate ale mașinii. Familia acesteia, un bărbat de 47 de ani și copilul lor – fetiță de 6 ani – au suferit, de asemenea, traumatisme în urma impactului. Cu toții au primit îngrijirile primare de la echipajele SMURD și SAJ, și au fost transportați la spitalul din Urziceni în stare de constiență”, a declarat un reprezentant din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Ialomița, relatează ziare.com.

Un alt ocupant al celui de-al doilea autoturism, un tânăr de 18 ani, a suferit traumatisme. Și acestuia i-a fost acordat primul-ajutor medical și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare.

Șoferul de 24 de ani a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. Potrivit anchetatorilor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și încearcă să afle cum s-a produs accidentul violent.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *