Are o gură mare cu care poate…”! Bianca Drăgușanu, la cuțite cu o divă din showbiz?! Cine a scos-o din sărite pe vedetă

Are o gură mare cu care poate…”! Bianca Drăgușanu, la cuțite cu o divă din showbiz?! Cine a scos-o din sărite pe vedetă

Bianca Drăgușanu este de neoprit! După ce le-a spus celor din mediul online că urmează să facă dezvăluiri incredibile despre viața ei, acum, focoasa șatenă aruncă o nouă bombă: este la cuțite cu o divă din showbiz?! Cine a scos-o, de fapt, din sărite pe vedetă? Declarații fără perdea pe rețelele de socializare!

Bianca Drăgușanu, la cuțite cu o divă din showbiz?!
Cine a scos-o din sărite pe vedetă?
Declarații fără perdea în mediul online!
Bianca Drăgușanu tace și face! De fapt, nu mai tace deloc, căci, după ce în urmă cu câteva ore le-a spus fanilor săi că urmează să facă dezvăluiri incredibile despre viața sa, dar mai ales, despre ultimii doi ani, făcând referire într-un mod subtil la relația cu Alex Bodi, acum, focoasa șatenă aruncă o nouă bombă: este la cuțite cu o divă din showbiz?!

Cine este femeia care i-a făcut rău Biancăi?

Vedeta nu s-a putut abține și a lansat un atac dur la adresa unei presupuse ea, pe care a preferat să o numească cu un emoji! Mai exact, un emoticon în formă de porc ”🐷”. Din spusele divei noastre, persoana respectivă a călcat-o foarte tare pe ”coadă” și chiar s-ar fi băgat într-una dintre relațiile ei! Nervoasă la culme, Bianca a răbufnit și a făcut declarații fără perdea vis-a-vis de cea care a scos-o din sărite!

Cândva, a fost o 🐷 îndrăgostită de lux și genți! Această 🐷 s-a îndrăgostit de un bărbat căsătorit sau într-o relație… Desigur, pentru a-și întreține viața luxoasă! Ai grijă… această 🐷 este foarte drăguță! Și are un posterior mare, gras și o gură mare cu care poate mânca sau s*** orice vede!”, a scris Bianca.

În plus, focoasa șatenă susține că ”diva” care i-a făcut rău a și mințit-o și chiar a crezut că se poate pune cu ea, ”Mama Dragonilor”! Fetelor, fetelor, nu ați înțeles nici până acum că nimeni nu o poate învinge pe Bianca Drăgușanu?

”Cu toate că are multă experiență în a s*** și a mânca tot ceea ce vede, drăguța 🐷 nu știe să mintă sau să ascundă că este foarte pofiticioasă! … Așa că, ”pofticioasa” 🐷 crede că o poate păcăli pe Mama Dragonilor!”, a adăugat focoasa șatenă.

Bianca Drăgușanu recunoaște tot

Momentan, nu știm nici noi cine este misterioasa femeie la care se referă Bianca, însă, cu siguranță vom descoperi! Cert este că vedeta este mai hotărâtă ca niciodată să facă dreptate și să spună tot adevărul despre anumite perioade cu care s-a confruntat, dar mai ales, despre persoanele care i-au făcut rău!

Se anunță un scandal de proporții în showbiz! Fiti pe fază!

”Tot ce mi s-a întâmplat mie acum a fost datorită faptului că eu am ales. Eu am ales relația în care mi-am dorit să fiu. Eu am ales să iert, eu am ales să cred, eu am ales să trec mai departe, eu am vrut. În momentul de față vreau să fac lumină și să clarific anumite lucruri despre anumite persoane, cu care în viitorul apropiat nu-mi doresc să mai fiu asociată sub nicio formă. Nu e vorba de niciun scandal!”, a spus ea.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *