Cine sunt, de fapt, Alexandra Bodi și Ionuț Bodi. Cum au reușit să-l bată la vizualizări și pe Dorian Popa

Cine sunt, de fapt, Alexandra Bodi și Ionuț Bodi. Cum au reușit să-l bată la vizualizări și pe Dorian Popa

Dansurile lor de pe TikTok au împărţit lumea în două. Unii îi iubesc, alţii îi contestă, dar Alexandra şi Ionuţ Bodi nu ţin cont de gura lumii. Cei denumiţi împăraţii tik-tokului, l-au bătut a vizualizări și pe Dorian Popa. Iată cine sunt Gulliver și Degețica

Au făcut ravagii pe internet cu dansurile lor şi toată lumea vorbeşte despre ei! Ea, mică de statură şi harnică, el înalt şi veşnic îndrăgostit de soţia lui. Alexandra şi Ionuţ Bodi, cuplul despre care toată România şuşoteşte, a devenit faimos datorită dezinvolturii cu care și-a arătata viața pe internet.

Deși au o situație materială precară, cei doi nu au lăsat grijile lumești să îi acapareze și au luat totul în dans!

Alexandra Bodi, gospodina din Mureș, numită și Degețica, aprinde imaginația oamenilor atunci când face mâncare sau mătură prin curtea de la țară, pare hilar, nu-i așa? Însă, femeia a reușit să ajungă senzația internetului alături de soțul ei, Ionuț Bodi, numit și Gulliver cu care dansează orice, oricând și oricum!

Cei doi au ajuns în atenția tuturor fără a epata în haine scumpe sau vacanțe de lux, ci pur și simplu modestia i-a adus în topul vizualizărilor. Definind, curajul de a arăta cine ești fără a te încadra în standardele superficiale ale unei anumite pături sociale, crește valaorea în fața celorlalți, așa cum li s-a întâmplat celor doi soți.

Alexandra Bodi a reușit să înregistreze aproape 280.000 de fani și 4,2 milioane de aprecieri. Pe de altă parte, Dorian Popa, cu al său Cheluțu, a înregistrat, în total, 172.000 de aprecieri, potrivit Viva.

Unul dintre filmulețele de top, care a înregistrat 1,2 milioane de vizualizări și a strâns zeci de mii de comentarii, o arată pe Degețica făcând mămăligă! Banal, nu? Dar câți ar avea curajul să arate asta?

Regi Tik-Tok-ului, faimoși din întâmplare!

„Ne uitam pe Facebook. Am văzut aplicația de TikTok și am zis să facem și noi glume. Când am descărcat-o am început să facem filmulețe de plăcere, nu să câștigăm bani. Primul filmuleț a fost cu dans.” a declarat Alexandra Bodi la „Acces Direct”.

Cu toate acestea, faima nu ține de foame! Unica avere pe care cei doi au strâns-o este aprecierea oamenilor din jurul lor, like-urile și vizualizările, care, din păcate, nu s-au transformat în numerar.

Cei doi se descurcă cum pot de pe o zi pe alta, Ionuț a fost angajat în străinătate pentru o perioadă, iar Alexandra lucrează cu ziua: „Nu am făcut niciun ban din TikTok. Este ideea mea. Îmi place, pentru că pot să fac lumea să râdă. (…) Eu am lucrat prin Spania, Olanda, Belgia când e perioada, când nu, stăm acasă. Ea nu lucrează decât cu ziua”, a declarat Ionuț Bodi.

Oamenii îi opresc pe stradă să facă poze!

Pe ritmuri indiene, dar și populare românești, Alexandra și Ionuț Bodi au filmat o premieră la Sighișoara, în locurile cele mai încărcate de istorie și tradiție. Cei doi au dansat cu patos în fața camerei de filmat, iar după mai multe încercări, coregrafiile le-au ieșit exact așa cum și-au plănuit. Mișcările lor care i-au consacrat au ajuns imediat pe TikTok, iar videoclipurile au adunat în scurt timp sute de mii de aprecieri din partea internauților.

Regii Tik-Tok-ului din România au fost primiți cu brațele deschise de către fanii din Sighișoara, încântați de prezența celor doi în Cetate. Aceștia i-au oprit pe stradă, le-au cerut fotografii și s-au arătat entuziasmați de întâlnirea neașteptată cu vedetele Internetului.

„Ne oprim în locuri frumoase și facem TikTok. Sunt multe persoane care ne recunosc și ne opresc să facem poze cu ei.”, a spus Ionuț Bodi.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *