Crimă la Timișoara: Un tânăr de 16 ani a ucis o femeie în plină stradă

Crimă la Timișoara: Un tânăr de 16 ani a ucis o femeie în plină stradă

Un tânăr de doar 16 ani este autorul crimei din Timișoara, unde o femeie a fost ucisă în plină stradă când ieșea de la muncă.

Individul a fost încătușat după o zi și o noapte de căutări, iar anchetatorii au ajuns la el după ce au descoperit că a dat mai multe atacuri ca să jefuiască.

Cu câteva zile înainte să ucidă ca o bestie, adolescentul de 16 ani a fost surprins de o cameră de supraveghere dintr-un magazin unde s-a dus să fure. Provine dintr-o familie săracă, spun anchetatorii, care trăiește într-un container.

Cine este victima
Victima lui era vânzătoare la o carmangerie din Calea Girocului și nu locuia departe. A pândit-o pe biata femeie de 38 de ani până când a ieșit din tură. Aici se vede cum individul vine grăbit în urma ei hotărât să o jefuiască și, când prinde momentul, o atacă.

A fost chinuită atât de tare că medicii nu au putut să-i salveze viața, cu toate că mai trăia când a ajuns ambulanța. Asasinul fugise. O altă cameră de supraveghere l-a filmat când se făcea nevăzut cu prada, un telefon mobil și un portofel în care erau, se pare, puțini bani.

Unde a fost găsit criminalul
Aflați încă sub imperiul unei frici teribile, oamenii spun că nu ar fi prima oară când aici, în locul în care a fost ucisă femeia, s-ar derula scene groaznice…

Tânărul de 16 ani a fost prins după o noapte și o zi de căutări. Polițiștii l-au găsit într-un sat din Timiș – la 10 km depărtare de locul crimei.

Vreme de trei ore a fost audiat în prezenţa reprezentanţilor de la Protecţia Copilului, apoi a fost dus în arest. Minorul şi-a recunoscut oribila faptă.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *