INCREDIBIL, DAR ADEVĂRAT. SIMONA HALEP, ACUZATĂ CĂ A LUAT BANI SĂ SPUNĂ CĂ ARE COVID-19: „CEI CARE MINT, TREC DE PARTEA «MONȘTRILOR»”

INCREDIBIL, DAR ADEVĂRAT. SIMONA HALEP, ACUZATĂ CĂ A LUAT BANI SĂ SPUNĂ CĂ ARE COVID-19: „CEI CARE MINT, TREC DE PARTEA «MONȘTRILOR»”

Simona Halep (29 de ani) a anunţat sâmbătă, printr-un mesaj postat pe Twitter, că a fost infectată cu noul coronavirus. Vestea a stârnit controverse printre fanii sportivei.

Se pare că nici Simona Halep, cea mai bogată sportivă a momentului din România, nu s-a putut feri nici de virus, nici de contestatari. Imediat după ce informația a apărut pe rețelele de socializare, unii internauți au început să o acuze că a fost plătită pentru a spune că are COVID-19.

Citește și: Simona Halep are COVID-19! Anunțul făcut de numărul 2 WTA după ce a intrat în izolare

„Aloo, nematurizaților! Cum să credeți că un asemenea sportiv s-a „contaminat”?? Sunteți depășiți de subiect, de vremuri, de viață. Rămâneți la cratiță, la manele și telenovele. Sau bârfe de 📺. Mai mult nu puteți. Nu vă duce mintea. Aveți o singură bucurie. Nu sunteți singuri. În prostia și prosteală asta planetară sunteți mulți!”, este doar unul dintre comentarii.

Campioana noastră a dezvăluit că a avut simptome uşoare şi că se simte bine. „Salutare, tuturor! Am vrut să vă anunţ că am fost testată pozitiv la COVID-19. M-am autoizolat acasă şi sunt în recuperare, după ce am avut simptome uşoare. Mă simt bine, vom trece peste asta împreună.”, a scris Simona Halep, pe Twitter.

Câți bani a câștigat din tenis
Simona Halep va termina anul 2020 pe locul 2 în lume și va bifa astfel al 5-lea an sezon încheiat pe podiumul mondial. Performanțele sale din teren s-au simțit și la nivel financiar. În perioada iunie 2019 – iunie 2020, Simona a fost a patra jucătoare în lume din punctul de vedere al banilor câștigați.

Conform prestigioasei reviste Forbes, Halep a încasat 10,9 milioane de dolari în această perioadă: 6,9 milioane de dolari premii din tenis și 4 milioane de dolari din contracte de publicitate.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *