Loredana Chivu, din nou pe perfuzii, pe patul de spital. Mesajul cutremurător al blondinei: ”Mă ține Dumnezeu”

Loredana Chivu, din nou pe perfuzii, pe patul de spital. Mesajul cutremurător al blondinei: ”Mă ține Dumnezeu”

Veste tristă în lumea mondenă! Loredana Chivu a ajuns din nou pe perfuzii, pe patul de spital, acolo unde s-a și fotografiat și de unde a avut grijă să transmită un mesaj cutremurător, semn că nu se află deloc într-o situație ușoară.

Loredana Chivu a ajuns din nou pe mâna medicilor.
Blonda este de patru zile pe patul de spital.
Loredana Chivu trece de la agonie la extaz de la o zi la alta și pentru nimeni nu mai este acest lucru un secret.

Bomba sexy a showbiz-ului românesc se pare că a dat de necaz, din cauza unor probleme medicale care nu îi dau pace, motiv pentru care este mai tot timpul la spital. Însă, deși trece prin momente cumplite, vedeta nu uită să-și țină fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa.

Loredana Chivu este de patru zile pe perfuzii

Astfel că, se pare că și ultima zi din weekend, fosta asistentă a lui Capatos și-o petrece tot pe patul de spital, fiind chiar a patra zi, în care declară că ”rezistă” și că nu se dă bătută, căci știm cu toții că este o luptătoare.

”Ziua 4, rezist!”, a fost inițial Loredana Chivu pe rețelele de socializare.

Cel mai probabil, aceeași problemă de sănătatea, cea de la rinichi, îi face și acum probleme, semn că tratamentul medicamentos nu a prea dat roade. Însă, optimistă din fire, Loredana Chivu își pune toate speranțele în Dumnezeu, motiv pentru care a și transmis un mesaj extrem de emoționant, direct de pe patul de spital.

”Nu sunt singură. Mă ține Dumnezeu în palmă”, a mai scris ulterior Chivu pe pagina sa de Instagram, semn că deși nimeni nu o poate însoți acum, având în vedere situația pandemiei, blondă nu a renunțat nicio clipă să creadă în Dumnezeu și în ajutorul pe care-l primește de la El. Știm că prima dată când a ajuns la spital, din cauza pietrelor la rinichi pe care le are, fosta asistentă TV a avut un moment de slăbiciune, imediat după ce a primit diagnosticul, mai ales că se afla singură într-o situația atât de delicată. Astfel că acum, se pare că puterea de a merge mai departe este mult mai mare, datorită credinței, căci să ne amintim că, deși zburdalnică din fire, cât de des poate, Chivu merge la biserică, unde se roagă și mulțumește pentru viața sa.

Loredana Chivu are pietre la rinichi

Până la acest moment, nu se știe încă, dacă Loredana Chivu va ajunge să se opereze, așa cum declara, ori dacă va continua tratamentul, mai ales că s-a fotografiat cu o perfuzie în mână, apoi a împărtășit totul cu admiratorii ei.

Vă reamintim că în urmă cu aproape două săptămâni, blonda făcea primele declarații despre starea sa de sănătate, menționând că la momentul aflării bolii de care suferă, a izbucnit în plâns, pe holurile spitalului.

”Totul a început când am simțit o puternică durere în spate, în dreapta, dar a fost ceva trecător, am luat un calmant și a trecut. În timp ce mă aflam la coafor, a revenit durerea, mult mai puternică, de fapt, insuportabilă, și m-am speriat foarte rău, mi-am dat seama că am o problemă gravă și am luat hotărârea de a merge la urgență. Acolo mi s-a dat și diagnosticul. Am pietre la rinichi și o piatră s-a deplasat din zona rinichiului și astfel mi-a provocat durerile acelea insuportabile care-mi tăiau respirația. Am ajuns acolo, au început toate investigațiile posibile, mi-au făcut toate perfuziile ca să mă lase durerea. M-am simțit foarte singură acolo în spital, pentru că nu te lasă să ai însoțitori, nu te lasă să fie nimeni cu tine și văzându-mă în situația aia, singură, văzând atâta durere în jurul meu, m-am simțit copleșită, am început să plâng. Am stat cam 7 ore la urgență, medicii mi-au dat un tratament și mi-au spus că situația nu este tocmai roz. De obicei când te confrunți cu această problemă, piatra se elimină mai ușor, dar la mine este înțepenită și este mai greu să o elimin. Dacă, doamne ferește, nu o elimin cu tratamentul medicamentos, o să trebuiasă să ajungem la operație”, spunea Loredana Chivu în cadrul unui interviu pentru Antena Stars în urmă cu ceva timp.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *