Transsexualul Naomi și-a pus silicoane! Motivul pentru care ”diva” a recurs la acest gest

Transsexualul Naomi și-a pus silicoane! Motivul pentru care ”diva” a recurs la acest gest

Cu siguranță nu ați uitat de celebrul transsexual Naomi, ”diva” care făcea furori în ultimă cu câțiva ani pe micile ecrane! Ei bine, deși a dispărut de o bună perioadă de timp din lumea mondenă, Naomi continuă să fie subiect de discuție! Unde mai puneți că, recent a trecut printr-o nouă operație estetică? Și-a pus silicoane! Intervenția a avut loc în România și a fost un real succes! Care este, de fapt, motivul pentru care a recurs la acest gest?

Transsexualul Naomi și-a pus silicoane!
Motivul pentru care ”diva” a recurs la acest gest!
Intervenția a avut loc în România și a fost un real succes!
Dacă ne spuneți că ați uitat de Naomi, chiar ne supărăm! Florin Moldovan, după numele din buletin, a decis să renunțe în urmă cu cinci ani la showbiz-ul românesc și s-a mutat în Suedia! Și dacă credeați că peste mări și țări va duce o viață de lux, nici gând! Naomi a schimbat trei locuri de muncă până în prezent și nu stă deloc bine din punct de vedere financiar!

Naomi își dorește să ajungă o cântăreață de succes

A trecut prin multe probleme de-a lungul anilor, mai ales printr-o depresie cruntă după despărțirea de Cristi, bărbatul cu care spera să se și căsătorească în cele din urmă. Chiar și așa, luptă tare pentru visul său și nu se lasă așa ușor! Își dorește să ajungă o cântăreață de succes și a recurs la un gest de-a dreptul incredibil: și-a pus silicoane!

Transsexualul și-a pus silicoane în România

Naomi s-a gândit să mai urce o treaptă în transformarea sa în femeie și, după ce a analizat situația pe toate părțile, a trecut mai hotărâtă ca niciodată pragul medicului estetician, potrivit playtech.ro. În plus, intervenția a avut loc recent, chiar în România și a fost un real succes! Acum, celebrul transsexual se pregătește pentru a da o nouă lovitură: vrea să participe la un show de talente din Marea Britanie!

Deși are probleme financiare, Naomi s-a apucat deja de lecții de canto și va lupta până în pânzele albe pentru a le demonstra tuturor talentul cu care a fost înzestrată. I-a dat curaj faptul că Tarky a reușit să ajungă până în semifinalele aceluiași concurs și consideră că are o voce mult mai bună decât el!

“Dacă el a ajuns atât de departe, eu voi ajunge până în finală pentru că am o voce mult mai bună”, spune ea.

Motivul pentru care a plecat din România

Naomi s-a născut bărbat, însă a simțit dintotdeauna că vrea să fie femeie și a tras tare pentru transformarea sa. Chiar și așa, eșecurile au tot apărut de-a lungul timpului și, după ce a participat în cadrul concursului Eurovision și a încercat chiar de 13 ori la Festivalul Mamaia, transsexualul a cedat și a încercat să-și pună capăt zilelor de două ori.

A încercat să-și taie venele, iar apoi a luat un pumn de medicamente. Din fericire, Naomi a supraviețuit de fiecare dată tentativelor, însă, a fost foarte dezamăgită de părerea pe care românii și-au format-o despre ea! Drept urmare, nu a stat prea mult pe gânduri și a părăsit țara în urmă cu cinci ani!

„Eu sunt o ea, nu înţeleg de ce tot spuneţi ba el, ba ea. De aia am plecat din România, ca să scap de scandaluri, de răutăţi”, a declarat Naomi în urmă cu câțiva ani.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *