Cătălin Botezatu iubește din nou? Celebrul designer face dezvăluiri incredibile: ”Este o relaţie la distanţă care se consumă”

Cătălin Botezatu iubește din nou? Celebrul designer face dezvăluiri incredibile: ”Este o relaţie la distanţă care se consumă”

Surprize, surprize pentru Cătălin Botezatu: celebrul designer iubește din nou? Cine este femeia care i-a furat inima? Vă dăm un pont: este roșcată! Creatorul de modă face dezvăluiri incredibile!

Cătălin Botezatu iubește din nou?
Celebrul designer face dezvăluiri incredibile!
Cine este femeia care i-a furat inima?
Cătălin Botezatu nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind fără îndoială unul dintre cei mai apreciați designeri de la noi din țară și nu numai! A trecut prin multe probleme de-a lungul timpului și a muncit toată viața pentru a-și îndeplini visul! Chiar și așa, atunci când vine vorba despre femeile din viața lui, designer-ul preferă să fie rezervat!

Botezatu: ”Este foarte tânără şi este roşcată”

Ei bine, nu și acum! Botezatu a declarat că are o relație la distanță cu o domnișoară foarte tânără și roșcată! Cei doi își ”întrețin” iubirea la telefon, chit că uneori focul se mai stinge. Cât despre căsătorie, Cătălin nu a confirmat, însă, nici nu a infirmat nimic! Ba chiar îi surâde această idee și poate ne surprinde în viitorul apropiat, nu-i așa?

E aşa, o relaţie la distanţă care se consumă, altă dată se stinge focul. Vorbim şi la telefon (…). Este foarte tânără şi este roşcată. Nu ştiu nimic legat de căsătorie, poate o iau razna, ştii că bărbaţii înnebunesc la bătrâneţe (…).”, a declarat el la antena3.ro.

Cine a fost marea iubire a lui Cătălin Botezatu

Dana Opsitaru, pe numele ei, este cea care i-a furat pentru totdeauna inima celebrului designer, dar mai ales, cea care va rămâne mereu în sufletul lui. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, la şcoala Zinei Dumitrescu şi s-au îndrăgostit peste măsură! Nu a contat că Dana era cu nouă ani mai mare decât el sau că era căsătorită și avea copil!

Chiar și așa, relația dintre cei doi nu a durat prea mult, iar Dana a rămas în Germania! Cătălin se declară în continuare de ea, fiind de părere că este o femeie minunată.

”Marea mea dragoste este în Germania şi se numeşte Dana Opsitaru. Dar ne-am despărţit, ea s-a măritat, vorbim în schimb tot timpul la telefon. (…) Eram îndrăgostit de ea, dar recunosc şi acum sunt îndrăgostit de această femeie minunată”, a mai mărturisit creatorul de modă.

Și dacă credeați că pandemia provocată de COVID-19 l-a ocolit, nici gând! Botezatu se confruntă cu probleme mari din punct de vedere financiar și susține că ”nici nu mai știe pe unde să-și scoată cămașa”! Trage tare pentru ca totul să revină la normal, mai ales că este conștient de faptul că multe persoane depind de el!

”În pandemia asta, depind de mine foarte mulţi oameni şi nu ştiu pe unde să scot cămaşa”, a adăugat Cătălin Botezatu.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *