Descoperire îngrozitoare lângă București. Oase umane, haine și un rucsac, găsite pe un câmp

Descoperire îngrozitoare lângă București. Oase umane, haine și un rucsac, găsite pe un câmp

Autoritățile au găsit oase umane, haine, un telefon mobil și un rucsac pe un câmp din Bragadiru. Descoperirea șocantă a avut loc pe 18 octombrie.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov au fost sesizați cu privire la locul suspect unde se aflau oasele umane. Totodată, anchetatorii au găsit o pereche de pantaloni, un rucsac, ochelari, o șapcă și mai multe bunuri.

Oasele au fost duse la Institutul Național de Medicină Legală, privind efectuarea expertizei antropologice.

Oase umane, haine și un ruscsac găsite pe un câmp din Bragadiru
“La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov au fost sesizați cu privire la faptul că, pe un teren viran din Bragadiru, au fost găsite mai multe fragmente osoase, ce par a fi umane.

La fața locului, s-au deplasat imediat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu criminaliști, pentru desfășurarea activităților din competență”, se arată în comunicatul transmis, duminică, de Poliția Ilfov.

Această dscoperirea teribilă a fost făcută în urmă cu 2 săptămâni, abia astăzi Poliția Română a trimis un comunicat oficial.

Anchetatorii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *