Donald Trump, noi declarații contradictorii despre coronavirus

Donald Trump, noi declarații contradictorii despre coronavirus

Revenit în campania electorală, după ce a fost diagnosticat cu SARS – CoV – 2, Donald Trump lansează o serie de acuzații incredibile la adresa medicilor din Statele Unite ale Americii.

Concret, liderul de la Casa Albă susține că medicii iau bani pentru a umfla bilanțul celor care mor din cauza noului coronavirus. Afirmațiile președintelui american sunt nefondate, scrie presa de peste Ocean, care este consternată de vorbele acestuia.

Doctorii noștri iau mai mulți bani dacă o persoană moare de COVID. Știți asta, nu? Adică, doctorii noștri sunt oameni foarte deștepți. Ceea ce fac ei e să spună: Ne pare rău, dar toată lumea moare de COVID.

Dar în Germania și alte locuri, dacă faci infarct sau dacă ai cancer, dacă ai o boală terminală și iei COVID, ei spun că ai murit de cancer sau ai murit din cauza infarctului. La noi, atunci când există dubii, (n.r – doctorii) aleg COVID”, a declarat Donald Trump la un miting electoral în Michigan, unul dintre statele cu mare miză în alegerile prezidențiale care au loc peste câteva zile, la 3 noiembrie.

Cea mai gravă criză medicală

Aceste declarații vin în contextul în care SUA care se confruntă cu cea mai gravă criză medicală din ultimii peste 100 de ani. Statele Unite au întregistrat un nou bilanț zilnic record și au trecut de 9 milioane de cazuri depistate în total.

Peste 101 mii de noi îmbolnăviri în 24 de ore au fost raportate vineri, iar bilanțul deceselor a trecut de 235.000.

Donald Trump le cere americanilor să-și schimbe votul în favoarea lui!

Donald Trump a scris că imediat după a doua dezbatere privind alegerile din SUA, oamenii au căutat masiv pe Google: „Pot să-mi schimb votul?” Peste 70 de milioane de americani au votat deja, o prezență record la un scrutin din Statele Unite.

Donald Trump scrie întrebarea cu privire la schimbarea votului ar fi fost în trending pe Google și ar fi generat sute de mii de căutări. Președintele în funcție al SUA i-a îndemnat alegătorii care și-au manifestat deja opțiunea să meargă să-și schimbe votul și să voteze în favoarea lui. Peste 70 de milioane de americani au votat deja în alegerile prezidenţiale din SUA, adică mai mult decât dublul participării totale la vot la alegerile precedente din 2016, relevă o statistică publicată de US Elections Project, preluată de Reuters.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *