GIGI BECALI A CEDAT “ASALTULUI” NEVOIAȘILOR, ÎN FAȚA “PALATULUI”

GIGI BECALI A CEDAT “ASALTULUI” NEVOIAȘILOR, ÎN FAȚA “PALATULUI”

Când vine vorba de milostenie, Gigi Becali nu ține cont de nimic. Multimilionarul a cedat “asaltului” nevoiașilor, în fața “Palatului”. În plină pandemie, fără mască, patronul FCSB a făcut o baie de mulțime și a împărțit bani în stânga și în dreapta, ca-n vremurile bune. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite cu celebrul om de afaceri.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Gigi Becali în fața ”Palatului” său din apropiere de Piața Victoriei. Cunoscut pentru multitudinea de fapte de caritate, patronul de la FCSB n-a stat prea mult pe gânduri atunci când în fața biroului său s-au adunat mai mulți nevoiași.

Milionarul din Pipera a cedat “asaltului” oamenilor sărmani și a ieșit în fața ”Palatului”. Însoțit de unul dintre bodyguarzi, latifundiarul a făcut o adevărată baie de mulțime, cu un teanc de bani în mână.

Din câte se pare, mai nou, Gigi Becali nu se teme deloc de noul coronavirus. Fără mască ori mănuși de protecție și fără să țină cont de distanțarea socială, omul de afaceri a împărțit bancnote în stânga și în dreapta, așa cum făcea și înainte de pandemie.

După ce a epuizat teancul de bancnote de 100 de lei, fericit că a mai bifat un act de caritate, milionarul s-a urcat la volanul Bentley-ului său. Cu ajutorul omului de pază, și-a făcut loc printre persoanele din fața ”Palatului” și a plecat în trombă către casă. (NU RATA: GIGI BECALI ȘI-A “INSPECTAT” ȘANTIERELE ȘI TERENURILE LA BORDUL BENTLEY-ULUI DE UN SFERT DE MILION €. L-AM FILMAT ÎN TIMP CE DĂDEA “INDICAȚII PREȚIOASE”)

A „comis-o” în trafic
Zilele trecute, vestitul milionar a gafat în trafic. În graba de a ajunge acasă, patronul FCSB s-a comportat ca un șofer indisciplinat și nu a ținut cont de norme.

Gigi Becali a ignorat culoarea roșie a semaforului. Fără să îi pese, aparent, de faptul că își pune viața în pericol, milionarul a depășit prima mașină care aștepta la „STOP” și a trecut pe un ”roșu clar” intersecția. Norocul lui a fost că în zonă nu se afla vreun echipaj de la Rutieră, care îl putea sancționa serios. Iar dacă amenda nu îl „liniștea” pe Gigi Becali, suspendarea permisului, pentru trecerea pe culoarea roșie a semaforului, l-ar fi pus, probabil, în mare dificultate

După ce a trecut pe roșu, celebrul om de afaceri și-a văzut liniștit de drumul spre casă. Înainte de a intra pe proprietatea lui din Pipera, Gigi Becali a ” comis-o” din nou. Pentru milionar, marcajele rutiere par să nu fie foarte importante. La fel ca în intersecție, Gigi Becali n-a ținut cont de regulile de circulație și a virat la stânga peste linia dublă continuă. A așteptat, totuși, ca, din sensul opus, să i se semnalizeze că poate face manevra în siguranță.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *