BIANCA DRĂGUȘANU, MESAJ SUBLIMINAL PENTRU ALEX BODI DUPĂ CE AFACERISTUL A CONFIRMAT DESPĂRȚIREA

BIANCA DRĂGUȘANU, MESAJ SUBLIMINAL PENTRU ALEX BODI DUPĂ CE AFACERISTUL A CONFIRMAT DESPĂRȚIREA

După un șir lung de despărțiri și împăcări… Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să meargă pe drumuri separate. După ce afaceristul a confirmat despărțirea, vedeta i-a transmis fostului ei iubit un mesaj subliminal.

Bianca Drăgușanu le-a făcut mai multe mărturisiri fanilor în legătură cu viața ei, fără însă să dezvăluie ceva concret. După înșiruirea unor mesaje publicate pe Insta Story, pe care ulterior le-a șters, toată lumea și-a dat seama că blondina și Alex Bodi s-au despărțit din nou.
Bianca Drăgușanu a scris niște mesaje rătuăcioase, în care făcea referire la Daria Radionova. Vedeta a dat de înțeles că a fost, din nou, trădată de partenerul ei de viață, iar mărul discordiei pare să fie nimeni alta decât… rusoiaca focoasă. Ulterior, Alex Bodi a confirmat despărțirea.
“Am avut o discuție bazată pe speculațiile ei, ne-am certat, eu a trebuit să plec cu treabă, nu sunt în țară. Ne-am despărțit, da, am văzut și video-urile. Nu vreau să declar acum mai mult, vreau să mă țin departe de scandal”, a declarat controversatul afacerist pentru fanatik.ro.
După declarațiile făcute de afacerist, Bianca Drăgușanu a răbufnit din nou! Vedeta i-a transmis un mesaj subtil lui Alex Bodi pe contul ei de Instagram: ”Dispari. Citesc gândurile”. Rămâne de văzut dacă cei doi se vor împăca sau de această dată este vorba despre o despărțire definitivă.
Bianca Drăgușanu are o fetiță cu Victor Slav
Bianca Drăguşanu și Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013. Cununia religioasă și nunta propriu-zisă le-au făcut pe 29 septembrie 2013. Nașii lor de cununie au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni, însă, după ce au devenit soţ şi soţie, cei doi au divorțat.
Povestea însă nu a ajuns la final în 2014. Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a dezvăluit că este însărcinată. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016, iar, după aproximativ doi ani de la nașterea fetiței lor, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au decis să pună punct definitiv relației lor.
În 2019, Bianca Drăgușanu l-a cunoscut pe Alex Bodi și s-a căsătorit civil cu el pe 1 august. Ceremonia a fost organizată în mare secret, iar la eveniment au participat doar câțiva prieteni apropiați. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat însă de afacerist, la notar, pe 10 martie 2020. Apoi, au urmat o serie de despărțiri și împăcări cu momente tensionate.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *