Mama lui Viorel, acuzații incredibile! Cine i-a spus femeii că bebelușul din pântecele Vulpiței nu este al fiului său!

Mama lui Viorel, acuzații incredibile! Cine i-a spus femeii că bebelușul din pântecele Vulpiței nu este al fiului său!

În urmă cu o zi Vulpița și Viorel au ajuns la Capitală, deoarece aceștia au mărturisit că în familia lor nu mai e deloc liniște de când Veronica a rămas însărcinată. Cei doi au povestit că doamna Ilinca, soacra Vulpiței, i-a zis acesteia sa avorteze, însă acum ea face lumină în acest caz!

Doamna Ilinca a venit la București!
Cine i-a spus femeii că bebelușul pe care Veronica îl poartă în burtă nu el al lui Viorel!
Spiritele s-au încins în platoul Acces Direct, asta pentru că după ce au dispărut de două luni de pe micile ecrane, Vulpița și Viorel au revenit cu o nouă problemă, aceea că nu mai au liniște de când aceasta a rămas din nou însărcinată.

Mama lui Viorel, acuzații incredibile!

Vulpița a mărturisit că soacra ei i-a zis să avorteze, însă acum doamna Ilinca a venit la București și a decis să spună verde-n în față ce s-a întâmplat.

Deși Veronica și Viorel susțin că doamna Ilinca a fost îndemnată de către o vecină să-i spună nurorii sale să avorteze, femeia are o altă variantă, aceea cum că nașul Vulpiței ar fi făcut aceste afirmații.

Veronica nici nu a vrut să audă de așa ceva, iar acum, imediat ce va naște, ea și Viorel sunt pregătiți să facă testul ADN pentru a arăta tuturor că într-adevăr el este tatăl celui de-al doilea copil care urmează să vină pe lume în doar câteva luni!

Doamna Ilinca i-a chemat acasă, dar ei nici nu vor să audă!

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *