Puțini au avut ocazia să-l vadă. Cine este și cu ce se ocupă soțul Andreei Bănică

Puțini au avut ocazia să-l vadă. Cine este și cu ce se ocupă soțul Andreei Bănică

Sunt împreună din adolescență și trăiesc exact așa cum și-au dorit, au o familie unită și ambii lucrează pentru a avea o viață minunată. Ea cântăreață, el impresar, doi copii și o carieră aflată pe culmile succesului, Andreea Bălan și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc

Toată lumea o știe pe Andreea Bălan, însă puțini știu câte ceva despre soțul acesteia. Lucian Mitrea e acum unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din județul Ilfov, București. Fix la granița dintre orașul Pantelimon și comuna Cernica, soțul Andreei Bănică a construit blocuri aproximativ pe o întreagă stradă.

Artista a împlinit pe 21 iunie frumoasa vârstă de 42 de ani, 12 ani de căsnicie alături de soțul ei, dar și 23 de ani de relație.

„Anul acesta implinim 23 de ani de relatie si, astazi, 12 de la nunta. ❤️Putini oameni mai stiu acum, dar noi ne-am casatorit chiar de ziua mea. Mi-am dorit sa fie o zi speciala, sa o tin minte toata viata ca pe cea mai frumoasa aniversare. 🎂👰 I-a convenit si lui Lucian, ca scapa cu un singur cadou. 🤣 Dupa nunta a venit imediat si Sofa, peste ceva ani si Noah, dar cand ma uit la poze retraiesc asa intens ziua aia, de parca ar fi fost ieri.

Ma bucur ca am reusit sa avem o relatie asa lunga si frumoasa, ca am fost binecuvantati ca iubirea noastra sa dea roade si ca am mers prin viata impreuna inca de la inceputuri… Sunt indragostita si acum de #AcelasiIubit de la Eforie, care mi-a furat un sarut pe faleza cand eram pustoaica… ❤️ @lucianmitrea”, a scris chiar de ziua ei pe Instagram.

De curând, cei doi au făcut un videoclip pe Instagram alături de copii în care își pun întrebări: „Cine credeti ca se descurca mai bine la testul relatiei? 🤪 Intrati pe Youtube sa radeti cu noi!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Prima întrebare a fost: Care dintre voi cumpără cele mai frumose cadouri? Andreea a spus că ea face cele mai frumoase cadouri, iar soțul ei a susținut că el cumpără pe cele mai frumaose.

La întrebarea „Care dintre voi adoarme primul?”, nu a existat confuzie, Lucian Mitrea a fost desemnat „câștigătorul” titlului de somnoros. „Măcar la asta suntem de acord”, a spus Andreea.

Andreea Bălan a trăit momente grele

Andreea Bănică rămâne una dintre cele mai cunoscute voci de la noi din țară. Este frumoasă, are o carieră de succes, dar și o familie foarte frumoasă. Pe lângă asta, vedeta are una dintre cele mai rezistente căsnicii din show-bizz-ul românesc.

Vedeta a avut însă parte de momente grele, în urmă cu câțiva ani, când a pierdut persoane foarte importante din viața ei: mama și tatăl.

Părinții Andreei Bălan nu au apucat să-și vadă fiica mireasă

Primul care s-a stins din viață a fost tatăl, iar la câteva luni distanță, bunicul său a murit. La doi ani de la cumplita tragedie, destinul i-a dat încă o lovitură artistei: mama a murit după o luptă cruntă cu o boală nemiloasă. Cea care i-a dat viață Andreei a decedat în momentul în care blondina se afla la un concert, în Giurgiu.

Medicii au făcut tot posibilul pentru a o ține în viață, dar degeaba. Femeia a murit. Cel mai mare regret al vedetei este faptul că părinții săi nu au văzut-o îmbrăcată în rochia albă de mireasă și nu au apucat să facă cunoștință nici cu nepoții lor. Vedeta a vorbit despre drama vieții sale.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *