Ce a postat Andra, nașa cuplului Pepe-Raluca, pe rețelele de socializare, după ce a fost anunțat divorțul: „Să lăsăm grijile pentru altădată”

Ce a postat Andra, nașa cuplului Pepe-Raluca, pe rețelele de socializare, după ce a fost anunțat divorțul: „Să lăsăm grijile pentru altădată”

După anunțul-șoc dat de Pepe în urmă cu câteva zile, conform căruia el și soția sa Raluca vor divorța, nașa lor Andra Măruță a postat un mesaj pe rețelele de socializare care îi vizează pe cei doi.

Andra a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare
Familia lui Pepe este și ea șocată de divorțul artistului
În urmă cu câteva zile, Pepe a făcut un anunț-bombă prin care a spus că el și soția sa Raluca urmează să divorțeze. Dup 8 ani de relație, cei doi urmează să-și spună „adio” în fața notarului și să-și crească cele două fetițe împreună, dar separat. Anunțul i-a luat prin surprindere atât pe fani, cât și pe apropiații cuplului.

Ce mesaj a postat Andra

Familia lui Pepe nu a primit nici ea vestea pre bine. Fratele artistului, Giani, a mărturisit că toți sunt foarte triști și nu se așteptau la acest lucru, Cu toate acestea, nimeni nu poate interveni în decizia celor doi, chiar dacă la mijloc sunt implicați și copiii.

Și nașa cuplului Pepe-Raluca, frumoasa Andra Măruță a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare. Chiar dacă aceasta nu a comentat până acum despre nefericitul eveniment, artista a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare zâmbitoare și le-a transmis fanilor numai gânduri bune.

„O nouă zi! Să trăim clipa, dragii mei, să ne bucurăm de ce simțim acum și să lăsăm grijile pentru altădată! Vă iubesc!”, a scris Andra.

În contextul în care cei mai apropiați oameni din viața ei trec prin momente de cumpănă, putem cred că mesajul Andrei este transmis indirect pentru finii ei. Chiar dacă Pepe și Raluca au decis să nu mai formeze un cuplu, cei doi vor avea mereu parte de sprijinul familiei, dar și a nașilor lor.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *