CLIPE DE COȘMAR PENTRU CÂNTĂREȚUL FABIO NIȚĂ, BOLNAV DE COVID-19: ”AM SLĂBIT 10 KG, NU POT DORMI, MĂ DOARE SPATELE!”

CLIPE DE COȘMAR PENTRU CÂNTĂREȚUL FABIO NIȚĂ, BOLNAV DE COVID-19: ”AM SLĂBIT 10 KG, NU POT DORMI, MĂ DOARE SPATELE!”

Fabio Niță a lansat, de curând, piesa ”Bella”, însă bucuria i-a fost de scurtă durată. Nu a crezut că i se poate întâmpla chiar lui, dar avea să fie exact așa: s-a infectat cu noul coronavirus! Mai mult, avea să contracteze o formă destul de severă a bolii apărute anul trecut în China.
A fost internat la Institutul de Boli Infecționase Matei Balș din București, acum se află la recuperare, acasă. Nu a fost deloc o simplă răceală pentru artist. Starea de sănătate a lui s-a degradat rapid, după primele simptome pe care le-a avut. “Nu am mai putut sta acasă, am sunat la Salvare şi m-au internat urgent. Am luat Augumentin după ce mi-a spus medicul şi, cu toate acestea, nu trecea! Am avut temperatură peste 38 de grade, sper să pot pleca acasă în două săptămâni”, spunea Fabio. Se îmbolnăvise alături de tatăl său, care a avut, din fericire, o formă ușoară și a scăpat repede.

Clipe de coșmar pentru cântărețul Fabio Niță, bolnav de COVID-19: ”Am probleme!”
Fabio Niță avea să părăsescă, în cele din urmă, spitalul, dar își amintește acum clipele de coșmar pe care le-a traversat. Nu este încă refăcut, suferă, dar speră ca toate să treacă, în cele din urmă. „Au fost 10 zile de coșmar, cu febră 38,5 și durere de spate. Am făcut o pneumonie foarte severă, plămânii afectați 50 la sută. Doctorii au decis internarea mea de urgență, necesitând nouă zile cu oxigen, injecții și multe pastile. Am slăbit foarte mult, aproape 10 kilograme din cauză că nu am putut mânca mai nimic. Acum sunt acasă și aștept să mă recuperez. Am probleme cu somnul, nu pot dormi mai mult de două ore pe noapte și mă doare spatele. Cred că va fi o recuperare cam de două-trei săptămâni”, a povestit Fabio Niță, pentru CANCAN.RO.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *