VULPIȚA, INFIDELĂ DIN NOU? ESTE ACUZATĂ CĂ A AVUT RELAȚII AMOROASE CU SOȚUL UNEI VECINE. CINE ESTE TATĂL COPILULUI. „TOT SATUL ȘTIE… ERAI TOATĂ MUȘCATĂ”

VULPIȚA, INFIDELĂ DIN NOU? ESTE ACUZATĂ CĂ A AVUT RELAȚII AMOROASE CU SOȚUL UNEI VECINE. CINE ESTE TATĂL COPILULUI. „TOT SATUL ȘTIE… ERAI TOATĂ MUȘCATĂ”

Vulpița este acuzată din nou de infidelitate, de către unul dintre vecinii din sat. Bărbatul a dezvăluit, sub protecția anonimatului, că tânăra a călcat strâmb chiar cu soțul unei vecine, iar copilul pe care îl poartă în pântece nu este al lui Viorel.

Vecinul a intra în direct în timpul emisiunii „Acces Direct” și a făcut dezvăluiri și acuzații ce au făcut-o să plângă pe tânăra Veronica. Acesta a declarat că în vară, atunci când Vulpița a plecat singură la Blăgești, s-a întreținut cu soțul uneia dintre vecine.

„Astă-vară ce ai făcut? Până astă-vară domnișoara Vulpița era prietenă cu vecina Cătălina, dar de când a venit la Blăgești cam s-a terminat treaba că s-a întâlnit cu bărbatul său. Tot satul știe. În săptămâna aceea erai toată mușcată și pe gât și peste tot”, a declarat vecinul.
Cine este tatăl copilului?
Deși acuzațiile au fost destul de grave atât Viorel, cât și Vulpița s-au grăbit să le dezmintă. Viorel i-a luat apărarea soției sale și a susținut că bebelușul este al lui și a fost conceput în perioada în care se aflau în carantină, la București.
„Copilul s-a făcut când eram în carantină. Dacă socotim nu iese cum zice el. În iulie a fost acasă. E în august copilul conceput, aici în București, deci el minte. Dacă e cum zice el, ar avea cinci luni copilul și nu are cinci luni”, a spune Viorel.
La rândul ei și Vulpița s-a apărat, iar cu ochii în lacrimi a jurat că tot ce spune vecinul ei este o minciună.

Doamna Mirela, mă jur, nu e adevărat”, a declarat Vulpița.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *